Ch. 548 " 1998 LAWS OF MARYLAND

() A CORPORATE OR LIMITED LIABILITY ENTITY APPLICANT, IF
50% -OR MORE OF THE CAPITAL STOCK IS OWNED. BY THE INDIVIDUAL WHOSE
LICENSE WAS REVOKED OR BY THE IMMEDIATE FAMILY OF THAT INDIVIDUAL; OR

(ID - A PARTNERSHIP APPLICANT, IF THE INDIVIDUAL WHOSE
LICENSE WAS REVOKED IS A PARTNER

-(u) * (1) .Before the County agency may take action under subsection {s} of this
section, the County agency shall give the person against whom the action is
contemplated the opportunity for a hearing before the Board.

~(2) On request, the Board shall hold a hearing in the same manner as
specified in Title 10, Subtitle 2 of the State Government Article OR MAY DELEGATE
THE AUTHORITY TO HOLD THE I-IEARING TO.THE OFFICE OF ADMINISTRATIVE
‘HEARINGS S

{3) [The] IF THE BOARD HOLDS A HEARING UNDER THIS SUBSECTION,
THE Board may administer oaths [in a proceeding under this subsection].

{4) IF THE BOARD DELEGATES THE AUTHORITY TO HOLD THE HEARING
TO THE OFFICE OF ADMINISTRATIVE HEARINGS: -

{I) - THE ADMINISTRATIVE LAW JUDGE SHALL STATE ON THE
RECORD THE FINDINGS OF FACT AND CONCLUSIONS OF LAW;

(II) THE DETERMINATION OF THE ADMINISTRATIVE LAW JUDGE IS
A FINAL DECISION FOR THE PURPOSE OF JUDICIAL REVIEW OF A FINAL DECISION IN
A CONTESTED CASE UNDER § 10-222 OF THE STATE GOVERNMENT ARTICLE; AND

(II) | JUDICIAL REVIEW OF DISPUTED ISSUES OF FACT SHALL BE
CONFINED TO THE RECORD FOR JUDICIAL REVIEW, UNLESS THE FINES EXCEED
$5,000 IN WHICH CASE JUDICIAL REVIEW SHALL BE DE NOVO.

[(4)]1(5) If, after notice is given, the person against whom the action is
contemplated:

‘ 49) [does] DOES not appear, nevertheless the Board may hear and
determine the matter; OR

_ i (II) DOES NOT REQUEST A HEARING, THE BOARD MAY DEEM THAT
THE MATTER HAS BEEN HEARD AND MAY IMPOSE A FINE.

(v) (1) A person who does not hold a wholesaler’s hcense may not sell or
wholesale for profit a tip jar packet.

{(2) A person who does not hold a tip jar license may not offer to another
person a chance from a tip jar or otherwise operate a tip jar.

(3) A person who holds a tip _)ar license may not:"

(i)  Allow an individual under the age of 18 years to play a tip jar;
or
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