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(i)  If the individual is employed in a setting in which licensure
is not required as provided under § 2-301(b)}(1)3) [and (ii)] of this subtitle, an
individual who holds national certification in speech-language pathology from[:

1. The American Speech~-Language and Hearing
Association; or

2. Any other] A PROFESSIONAL organization acceptable
to the Board AS PROVIDED FOR IN THE REGULATIONS ADOPTED BY THE BOARD.

(¢) A limited license to practice speech—language pathology expires on the
first anniversary of its effective date.

(d) The Board may renew the limited license to practice speech—language
pathology once for an additional 1-year term, if the holder:

(1)  Otherwise meets the requirements of this section;

(2)  Submits a renewal application to the Board on the form that the
Board requires; and

(3)  Pays to the Board a limited license renewal fee set by the Board.

(E) IF A LIMITED LICENSEE FAILS TO RECEIVE A FULL LICENSE WITHIN
2 YEARS AFTER THE DATE THE INITIAL LIMITED LICENSE WAS ISSUED, THE
INDIVIDUAL SHALL WAIT A MINIMUM OF 1 YEAR BEFORE THE INDIVIDUAL MAY
APPLY FOR ANOTHER LICENSE.

2-310.3.

(A) SUBJECT TO THE PROVISIONS OF THIS SECTION, THE BOARD SHALL
ISSUE A LIMITED LICENSE TO ASSIST IN THE PRACTICE OF SPEECH-LANGUAGE
PATHOLOGY TO AN APPLICANT WHO:

(1) EXCEPT FOR THE CLINICAL OBSERVATION HOURS AND
SUPERVISED CLINICAL ASSISTING EXPERIENCE HOURS REQUIREMENT, MEETS
THE LICENSE REQUIREMENTS UNDER § 2-302.3 OF THIS SUBTITLE;

(2) DEMONSTRATES TO THE SATISFACTION OF THE BOARD THAT
FOR THE TERM OF THE LIMITED LICENSE THE APPLICANT WILL PRACTICE ONLY
UNDER THE SUPERVISION OF AN INDIVIDUAL DESCRIBED UNDER SUBSECTION
(B)(2) OF THIS SECTION;
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