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commissioners” is added to clarify who is prohibited from approving the
permit.

In subsection (d)4)ii) of this section, the former reference to
“organizations” is deleted as surplusage.

In subsection (e)2)i) of this section, the reference to individuals “who
reside” is substituted for the former reference to “individuals dom1c1led” for
clarity.

In subsection (e)(2)(ii) of this section, the reference to each “permit holder”
is substituted for the former reference to each “organization” for clarity.

In subsection (e}2)iii) of this section, the former reference to
“management” of a gaming activity is deleted as included in the reference
to “operating” a gaming activity.

In subsection (f) of this section, the reference to the “permit holder” is
added to clarify which entity has the obligation imposed under this section.

In subsection (f)(1) of this section, the phrase “raised using the permit” is
substituted for the former phrase “derived from a multiple gaming device
fund-raiser that permits the use of two or more gaming devices” for
brevity.

In subsection (g) of this section, the former reference to “the provisions of”
is deleted as surplusage.

Defined terms: “County commissioners” § 13-2001
“Permit” § 13-2001
“Person” § 1-101
“Raffle” § 13~2001

13-2004. RAFFLES,
(A) 1IN GENERAL.

THE COUNTY COMMISSIONERS MAY ISSUE A RAFFLE PERMIT TO AN
ORGANIZATION THAT QUALIFIES FOR A PERMIT UNDER § 13-2003 OF THIS SUBRTITLE
OR UNDER REGULATIONS THAT THE COUNTY COMMISSIONERS ADOPT.

(B) DURATION OF PERMIT.

THE HOLDER OF A RAFFLE PERMIT MUST AWARD THE LAST PRIZE IN THE
RAFFLE WITHIN 1 YEAR AFTER THE DATE THAT THE PERMIT FOR THE RAFFLE IS
ISSUED.

(C) LIMITATION ON NUMBER.

THE COUNTY COMMISSIONERS MAY REGULATE THE NUMBER OF RAFFLE
PERMITS THAT AN ORGANIZATION MAY BE ISSUED IN 1 YEAR

REVISOR'S NOTE: This section is new language derived without substantwe
change from former Art. 27, § 251C(h).
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