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(a) A person may apply to the Administration for a parking {permit for a
person with a disability] PLACARD on a form provided by the Administration if the
applicant, A DEPENDANT OF THE APPLICANT, OR ANY INDIVIDUAL WHO DEPENDS ON
THE APPLICANT FOR TRANSPORTATION:

(1} [ has] HAS a permanent [physicall disability as described in §
13-616 [(a)1)] (B)1) of this subtitle AND as certified by a LICENSED physician,
LICENSED CHIROPRACTOR, LICENSED OPTOMETRIST, OR LICENSED PODIATRIS'T-', AS
DEFINED IN § 13-616(A) OF THIS SUBTITLE [and determined by the Administration]);
OR

(2) HAS A PERMANENT DISABILITY AS DESCRIBED IN § 13-616(B)(1XVI) OR
(VI) OF THIS SUBTITLE AND AS SELF-CERTIFIED AS PROVIDED BY § 13-616(BX2)(IV)
OF THIS SUBTITLE.

(b) A parking [permit] PLACARD for a person with a disability may be issued
to an applicant described in subsection (a) of this section only if the applicant submits
proof satisfactory to the Administration that the applicant, THE DEPENDENT OF THE
APPLICANT, OR_THE INDIVIDUAL WHO DEPENDS ON THE APPLICANT FOR
TRANSPORTATION is a person with a disability as described in § 13-616[(a)] (B} of
this subtitle. ‘

[(c) The Administration may establish and charge a fee for the issuance of the
permit and for the issuance of a duplicate permit.]

(C) (1) THE ADMINISTRATION MAY NOT ISSUE MORE THAN TWO PLACARDS
TO A PERSON APPLYING FOR A PLACARD UNDER THIS SECTION.

(2) THE ADMINISTRATION MAY NOT ISSUE TO A PERSON ISSUED
SPECIAL VEHICLE REGISTRATION PLATES UNDER § 13-616 OF THIS SUBTITLE A
COMBINATION OF SPECIAL DISABILITY REGISTRATION PLATES AND PLACARDS
EXCEEDING THREE.

(d) (1) A [permit] PLACARD issued under this section to an applicant
described in subsection (a) of this section expires 2 years from the date of issue.

(2} The [permit] PLACARD may be renewed on application with preof of
the [handicap or] disability [and payment of the prescribed fee].

(e) (1) A parking [permit] PLACARD for a person with a disability shall be
issued:

(i)  Except as provided in item (ii) or item (iii) of this paragraph, in
the form of a removable windshield placard capable of being hung from the inside
rearview mirror and of a size and design as determined by the Administration;

(ii) For a vehicle not equipped with an inside rearview mirror.or in
which the inside rearview mirror is not visible from the rear of the vehicle, in the
form of a windshield placard of a size and ‘design as determined by the
Administration; or
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