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(B) (1) THE BOARD MAY ISSUE A LIMITED PERMIT FOR THE PRACTICE OF
CERTIFIED: PUBLIC ACCOUNTANCY ON A SPECIFIC JOB TO A LIMITED LIABILITY
COMPANY “JF EACH MEMBER IS LICENSED TO PRACTICE CERTIFIED PUBLIC
ACCOUNTANCY IN THIS OR ANOTHER STATE OR IN A FOREIGN COUNTRY; AND

(2) THE REQUIREMENTS OF SUBSECTION (D) OF THIS SECTION ARE
MET.

[(b)J(C) The Board may issue a limited permit for the practice of certified public
accountancy on a specific job to a corporation if:

. (1) each shareholder is licensed to practice certified public accountancy in
this or another state or in a foreign country; o

(2) each shareholder who practices or intends to practice accountancy in
this State is licensed by th¢ Board under § 2-309 or § 2-320 of this title; and

(3) the requirements of %ub%ection [(c)] (D) of this section are met.

[(c)}(D) -In order to qualify f01 a lxmlted permit under this section a corporation,
LIMITED LIABILITY COMPANY, or partnership shall:

(1) not have a place of business in this State;

(2) submit to the Board an application on the form that the Board provides;
and

(3) pay to:the Board an application fee of $25.

[(XE) . A limited permi't. authorizes the partnership, LIMITED LIABILITY
COMPANY, or corporation to conduct a business through which certified public

accountancy is practiced only for the specific job for which it was issued, as set forth by
the Board.

/’

[(e)](l") (1) The Board shall set the term fof,each limited permit issued under
[hlS section.

(2) ‘The term for a Iimi'ted'permit may not be Sct for more than 1 year and
may not exceed the term of a limited license held by a partner, MEMBER, or shareholder
for the job in question. :

. (3) A limited permit becomes .effective and expires on the dates set by the
Board. :

[(f)1 (G) Subject to the hearing provisions of § 2-412 of this title, the Board may
deny or revoke a limited permit for any ground as may. be applicable under § 2-410 of this
title,

2-602.

Except ' for-a licensed certified public accountant who operates a biisiness as a sole
practitioner, a person may not operate a business through which certified public
accountancy is practiced, unless:
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