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(2) A NOTICE THAT STATES:

(I) THE DATE ON WHICH THE CURRENT PERMIT
EXPIRES;

(II) THE DATE BY WHICH THE BOARD MUST RECEIVE
THE RENEWAL APPLICATION FOR THE RENEWAL TO BE ISSUED AND MAILED
BEFORE THE PERMIT EXPIRES; AND

(IITI) THE AMOUNT OF THE RENEWAL FEE.

(C) APPLICATIONS FOR RENEWAL.

(1) BEFORE A SCHOOL PERMIT EXPIRES, THE SCHOOL PERMIT
HOLDER PERIODICALLY MAY RENEW IT FOR AN ADDITIONAL 2-YEAR TERM,
IF THE HOLDER:

(I) OTHERWISE IS ENTITLED TO HOLD THE PERMIT;

(II) EXCEPT As PROVIDED IN PARAGRAPH (2) OF
THIS SUBSECTION, PAYS TO THE BOARD A RENEWAL FEE OF $100; AND

(ITII) SUBMITS TO THE BOARD A RENEWAL
APPLICATION ON THE FORM THAT THE BOARD PROVIDES.

(2) A PUBLIC OR PAROCHIAL SCHOOL IS NOT REQUIRED TO
PAY A RENEWAL FEE.

(D) ISSUANCE OF RENEWAL.

THE BOARD SHALL RENEW THE SCHOOL PERMIT OF AND ISSUE A
RENEWAL CERTIFICATE TO EACH SCHOOL PERMIT HOLDER WHO MEETS THE
REQUIREMENTS OF THIS SECTION.

REVISOR'S NOTE: Subsections (a) and (c)(1l)(ii) and (iii)
and (2) of this section are new language derived
without substantive change from the second sentence of
former Art. 56, § 501(a) and, except for the reference
to students, the first sentence of (b) and, as it
related to renewal fees, item (d) of the second
sentence of § 500.

Subsection (b) of this section is new language added
to conform to the practice of the Board and to similar
provisions governing other State-regulated business

occupations. In light of this addition, in subsection
(c)(1)(iii) of this section, the former phrase "on
request”" is deleted. In practice, the Board

automatically sends renewal notices and applications
to permit holders.

Subsection (c¢)(1l)(i) of this section 1is standard
language added for clarity.
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