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(A) THE BOARD MAY ISSUE A LIMITED LICENSE FOR THE PRACTICE
OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANCY ON A SPECIFIC JOB TO ANY
APPLICANT WHO:

(1) IS LICENSED -TO PRACTICE CERTIFIED PUBLIC
ACCOUNTANCY IN ANOTHER STATE OR FOREIGN COUNTRY;

(2) IS NOT A RESIDENT OF THIS STATE;
(3) DOES NOT HAVE A PLACE OF BUSINESS IN THIS STATE;

(4) SUBMITS TO THE BOARD AN APPLICATION ON THE FORM
THAT THE BOARD PROVIDES; AND

(5) PAYS TO THE BOARD AN APPLICATION FEE OF $25.

(B) A LIMITED LICENSE AUTHORIZES THE LICENSEE TO PRACTICE
CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANCY ONLY FOR THE SPECIFIC JOB FOR WHICH
IT WAS ISSUED.

(C) ANY STATEMENT OR REPORT RELATING TO THE SERVICES
PROVIDED IN THIS STATE SHALL BE SIGNED IN AND ISSUED FROM THE
INDIVIDUAL'S OUT-OF-STATE OFFICE ON A FORM OR STATIONERY THAT
SETS FORTH THE ADDRESS OF THAT OFFICE.

(D) (1) THE BOARD SHALL SET THE TERM FOR EACH LIMITED
LICENSE ISSUED UNDER THIS SECTION.

(2) THE TERM FOR A LIMITED LICENSE MAY NOT BE SET FOR
MORE THAN 1 YEAR.

(3) A LIMITED LICENSE BECOMES EFFECTIVE AND EXPIRES
ON THE DATES SET BY THE BOARD.

(E) SUBJECT TO THE HEARING PROVISIONS OF § 2-317 OF THIS
TITLE, THE BOARD MAY DENY OR REVOKE A LIMITED LICENSE FOR ANY
GROUND AS MAY BE APPLICABLE UNDER § 2-315 OF THIS TITLE.

2-417.

(A) THE BOARD MAY ISSUE A LIMITED PERMIT FOR THE PRACTICE
OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANCY ON A SPECIFIC JOB TO A
PARTNERSHIP IF:

(1) EACH PARTNER IS LICENSED TO PRACTICE CERTIFIED
PUBLIC ACCOUNTANCY IN THIS OR ANOTHER STATE OR 1IN A FOREIGN
COUNTRY;

(2) AT LEAST 1 GENERAL PARTNER AND ANY OTHER PARTNER
WHO PRACTICES OR INTENDS TO PRACTICE ACCOUNTANCY IN THE STATE IS
LICENSED BY THE BOARD UNDER § 2-309 OR §-2-32% § 2-311 OF THIS
TITLE; AND
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