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In subsection (c¢)(1) of this section, new language is
added to state expressly that which was only implied
in the former law -- i.e., that, if a pocket card is
lost or destroyed, "the licensee immediately shall
notify the Commission.

In subsection (c¢)(2) of this section, new language is
added to state expressly that which was only implied
in the former law -- i.e., that a licensee whose
pocket card has been lost or destroyed must submit an
affidavit and fee to the Commission to have a
duplicate pocket card issued.

Defined terms: "Affiliate" § 4-101
"Associate real estate broker" § 4-101
"Commission" § 4-101 .

"Licensed real estate broker" § 4-101
"Real estate broker" § 4-101

"Real estate salesperson" § 4-101

4-318. CHANGE OF NAME OF LICENSEE OR FIRM.
(A) 1IN GENERAL.

TO CHANGE THE NAME OF A LICENSEE OR A FIRM ON A LICENSE
CERTIFICATE AND POCKET CARD, A LICENSEE SHALL SUBMIT -‘TO THE
COMMISSION:

(1) AN APPLICATION ON THE FORM THAT THE COMMISSION
PROVIDES; :

(2) THE LICENSE CERTIFICATE AND POCKET CARD OF THE
LICENSEE;

(3) ANY DOCUMENTATION REGARDING THE NAME CHANGE THAT
THE COMMISSION REQUIRES; AND

(4) A FEE OF §5.
(B) ISSUANCE OF NEW LICENSE CERTIFICATE AND POCKET CARD.

ON RECEIPT OF THE APPLICATION, FEE, AND ANY REQUIRED
DOCUMENTATION, THE COMMISSION SHALL ISSUE, TO THE LICENSEE, A NEW
LICENSE CERTIFICATE AND POCKET CARD CONTAINING THE NEW NAME OF
THE LICENSEE OR FIRM.

SUBCOMMITTEE COMMENT: This section is new language derived
in part without substantive change from former Art.
56, § 223(g). This section is revised, on the
recommendation of the Joint Subcommittee on the
Business Occupations Article, to establish a "uniform
fee for changing the name on a license certificate and.
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