4070 ' VETOES
PLAYING MEMBERS ARE LESS THAN 18 YEARS OF AGE;
(I1) VETERANS' HOSPITAL; OR
(III) VETERANS' ORGANIZATION.
(2) (I) THE PROVISIONS OF SUBSECTION (B) OF THIS
SECTION DO NOT APPLY IN BALTIMORE COUNTY IN REGARD TO BINGO &R

To, EXCEPT THAT THOSE PROVISIONS DO APPLY IN REGARD TO INSTANT
BINGO.

(11) EXCEPT FOR_INSTANT BINGO IN BALTIMORE
COUNTY, BINGO IS GOVERNED BY § 252 OF THIS ARTICLE.

(III) 1IN BALTIMORE COUNTY, NOTWITHSTANDING ANY
REGULATIONS TO THE CONTRARY, INSTANT BINGO NEED NOT BE OFFERED IN
CONJUNCTION WITH OTHER CUSTOMARY BINGO GAMES.

(3) (I) 1IN BALTIMORE COUNTY, ANY ORGANIZATION WHICH
OPERATES A CARNIVAL, BAZAAR, OR RAFFLE UNDER THIS SECTION SHALL
FIRST OBTAIN FROM THE CHIEF OF POLICE OF BALTIMORE COUNTY A
PERMIT WHICH PROVIDES THAT SUCH CARNIVAL, BAZAAR, OR RAFFLE SHALL
BE MANAGED PERSONALLY ONLY BY THE MEMBERS OF THE ORGANIZATION AND
THE PERMIT SHALL NOT BE TRANSFERABLE.

(II) ONLY THOSE BONA FIDE VOLUNTEER FIRE,
RELIGIOUS, FRATERNAL, CIVIC, VETERANS, VETERANS' HOSPITAL,
AMATEUR ATHLETIC, OR CHARITABLE ORGANIZATIONS OR CORPORATIONS
SHALL BE ELIGIBLE FOR A PERMIT UNDER THIS PARAGRAPH WHICH SPEND
THE GREATER PART OF THEIR FUNDS FOR VOLUNTEER FIRE, RELIGIOUS,
FRATERNAL, CIVIC, VETERANS, VETERANS' HOSPITAL, AMATEUR ATHLETIC,
OR CHARITABLE PURPOSES IN BALTIMORE COUNTY.

¢¥33y--A---PERMiF~~-MA¥--BE~--15E8UEB--UNBER~~-THZS
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¢¥vy (III) 1. BEFORE THE CHIEF OF POLICE OF
BALTIMORE COUNTY SHALL ISSUE A PERMIT FOR ANY SUCH CARNIVAL,
BAZAAR OR RAFFLE, IT SHALL BE THE DUTY OF THE CHIEF OF POLICE TO
ASCERTAIN THE CHARACTER OF THE ORGANIZATION ON WHOSE BEHALF THE
APPLICATION IS MADE TO DETERMINE IF SUCH APPLICATION COMES WITHIN
THE PROVISIONS OF THIS SECTION.

2. THE CHIEF OF POLICE OF BALTIMORE
COUNTY SHALL MAKE AVAILABLE PERMITS UNDER THIS PARAGRAPH ON A
LONG TERM BASIS FOR A PERIOD NOT TO EXCEED 6 MONTHS.

2= 3. THE APPLICATION AND THE ACTION
TAKEN ON IT BY THE CHIEF OF POLICE OF BALTIMORE COUNTY SHALL BE A
PUBLIC RECORD.

(4) IN BALTIMORE COUNTY, ANY PERSON, ASSOCIATION OR
CORPORATION KNOWINGLY OPERATING OR ATTEMPTING TO OPERATE A
CARNIVAL, BAZAAR, OR RAFFLE IN VIOLATION OF THIS SECTION, SHALL




