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STATE SHALL ENDORSE THE ARTICLES OF AMENDMENT OR RESTATEMENT AS
“APPROVED” AND ISSUE AN ATTACHED CERTIFICATE OF APPROVAL.

(2) ONISSUANCE OF THE CERTIFICATE OF APPROVAL, THE ARTICLES OF
AMENDMENT OR RESTATEMENT AS FILED ARE CONSIDERED TO HAVE BEEN
ADOPTED.

REVISOR’S NOTE: This section is new language derived without substantive
change from former Art. 44A, § 1-206.

In subsection (a)(1) of this section, the former reference to a “local
government’s” chief elected official is deleted as implicit in the defined
term “chief elected official”. Similarly, in subsection (a}3) of this section,
the former reference to a “local government’s” legislative body is deleted,
and in subsection (f)(2) of this section, the former reference to a “local
government’s” custodian of records is deleted.

In subsections (c), (d), and (e)(2) of this section, references to the defined
term “political subdivision” are substituted for the former references to
“local government” to conform to the terminology used throughout this
article.

In subsection (f{(2) of this section, the statement that on issuance of a
certificate of approval, “the articles of amendment or restatement as filed
are considered to have been adopted” is substituted for the former
statement that articles of amendment or restatement “are effective and are
conclusively considered to have been lawfully and properly adopted” for
brevity.

Defined terms: “Authority” § 12-101
“Chief elected official” § 12-101
“Custodian of records” § 12-101
“Legislative body” § 12-101
“Political subdivision” § 12-101
“Pre—existing authority” § 12-101

SUBTITLE 3. COMMISSIONERS.
12-301. NUMBER OF COMMISSIONERS OF AN AUTHORITY.
THE REQUIRED NUMBER OF COMMISSIONERS OF AN AUTHORITY:

(1)  FOR AN AUTHORITY NOT GOVERNED BY ARTICLES OF
ORGANIZATION, IS FIVE; AND

(2) FOR AN AUTHORITY GOVERNED BY ARTICLES OF ORGANIZATION, IS
THE NUMBER SET FORTH IN THE ARTICLES OF ORGANIZATION AS REQUIRED BY §
12-205(B)(1XIV) OF THIS TITLE.

REVISOR’S NOTE: This section is new language derived without substantive
change from former Art. 44A, § 1-203(b)(4) and the first sentence of §
1-207(d).
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