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(2) A GRADE 2 STATIONARY ENGINEER LICENSE IF THE INDIVIDUAL
LAWFULLY PROVIDED STATIONARY ENGINEERING SERVICES IN THE STATE IN
ACCORDANCE WITH § 6.5-302(D) OF THIS SUBTITLE FOR 3 OR MORE CONSECUTIVE
YEARS IMMEDIATELY PRIOR TO THE DATE OF APPLICATION;

(3) A GRADE 3 STATIONARY ENGINEER LICENSE IF THE INDIVIDUAL
LAWFULLY PROVIDED STATIONARY ENGINEERING SERVICES IN THE STATE IN
ACCORDANCE WITH § 6.5-302(C) OF THIS SUBTITLE FOR 2 OR MORE CONSECUTIVE
YEARS IMMEDIATELY PRIOR TO THE DATE OF APPLICATION; OR

(4) A GRADE 4 STATIONARY ENGINEER LICENSE IF THE INDIVIDUAL
LAWFULLY PROVIDED STATIONARY ENGINEERING SERVICES IN THE STATE IN
ACCORDANCE WITH § 6.5-302(B) OF THIS SUBTITLE FOR 6 OR MORE CONSECUTIVE
MONTHS IMMEDIATELY PRIOR TO THE DATE OF APPLICATION.

(B) THE BOARD MAY AUTHORIZE AN INDIVIDUAL TO TAKE AN EXAMINATION
UNDER THIS SECTION ONLY IF THE APPLICANT SUBMITS TO THE BOARD:

(1) AN EXAMINATION APPLICATION ON THE FORM THAT THE BOARD
PROVIDES; '

(2) - AN APPLICATION FEE SET BY THE BOARD;
(3) PROOF OF ELIGIBILITY FOR THE APPLICABLE APPLICATION; AND

(4) AN APPLICATION FOR THE APPLICABLE LICENSE IN ACCORDANCE
WITH THE PROVISIONS OF THIS TITLE.

SECTION 3. AND BE IT FURTHER ENACTED, That the Laws of Maryland
read as follows:

Article — Business Occupations and Professions
6.5-307.1.

(A) SUBJECT TO SUBSECTION (B) OF THIS SECTION, THE BOARD SHALL WAIVE
ANY EXAMINATION REQUIREMENT UNDER THIS TITLE AND ISSUE TO AN
INDIVIDUAL: '

(1) A GRADE 1 STATIONARY ENGINEER LICENSE IF THE INDIVIDUAL
LAWFULLY PROVIDED STATIONARY ENGINEERING SERVICES IN THE STATE IN
ACCORDANCE WITH § 6.5-302(E) OF THIS SUBTITLE FOR 5 OR MORE CONSECUTIVE
YEARS IMMEDIATELY PRIOR TO THE DATE OF APPLICATION FOR THE WAIVER,;

(2) A GRADE 2 STATIONARY ENGINEER LICENSE IF THE INDIVIDUAL
LAWFULLY PROVIDED STATIONARY ENGINEERING SERVICES IN THE STATE IN
ACCORDANCE WITH § 6.5-302(D) OF THIS SUBTITLE FOR 3 OR MORE CONSECUTIVE
YEARS IMMEDIATELY PRIOR TO THE DATE OF APPLICATION FOR THE WAIVER;

(3) A GRADE 3 STATIONARY ENGINEER LICENSE IF THE INDIVIDUAL
LAWFULLY PROVIDED STATIONARY ENGINEERING SERVICES IN THE STATE IN
ACCORDANCE WITH § 6.5-302(C) OF THIS SUBTITLE FOR 2 OR MORE CONSECUTIVE
YEARS IMMEDIATELY PRIOR TO THE DATE OF APPLICATION FOR THE WAIVER, OR
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