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STATE, EACH COUNTY BOARD MAY ALLOW ANY PRIVATE OR PAROCHIAL
SCHOOL TO CONNECT ITS FACILITIES TO A CLOSED-CIRCUIT
EDUCATIONAL TELEVISION SYSTEM THAT IS MAINTAINED FOR THE USE
OF THE PUBLIC SCHOOL SYSTEM FOE ANY PROGRAM PRESENTED BY WAY
OF THE SYSTEM.

REVISOB!'S NOTE: This section presently appears as Art.
77, §80.

In this section, the present references to the
"Baltimore City Board of School Commissioners"
and "the city” are deleted as unnecessary in
light of the definitions of "county board" and
"county" in §1-101 of this article.

The only other changes are in style.

7-108. USE OF SCHOOL PROPERTY FOR OTHER THAN SCHOOL
PUBRPOSES—IN GENERAL.

{(A) COUNTY BOARDS TO ENCOURAGE USE.

EACH COUNTY BOARD SHALL ENCOURAGE THE USE OF PUBLIC
SCHOOL FACILITIES FOR COMMUNITY PURPOSES.

{B) APPLICATION TO COUNTY SUPERINTENDENT FOR USE.
(1) IF WBRITTEN APPLICATION IS MADE TO THE COUNTY
SUPERINTENDENT, THE COUNTY BOARD SHALL PROVIDE FOR THE USE
OF A PUBLIC SCHOOL FACILITY FOR:

(1) THE PRESENTATION AND DISCUSSION OF PUBLIC
QUESTIONS;

(II) PUBLIC SPEAKING,;
(EII) LECTUKES; OR

(IV) OTHER CIVIC, EDUCATIONAL, SOCIAL, OR
RECREATIONAL PURPOSES OR CHURCH AFFILIATED CIVIC PURPOSES.

(2) THESE MEETINGS SHALL BE OPEN TO THE PUBLIC.

{3) THE COUNTY BOARD MAY REFUSE THE USE OF ANY
SCHOCL FACILITY FOR THESE PURPOSES IF IT APPEARS THAT THE
USE IS LIKELY TO:

{I) PROVOKE OR ADD TO A PUBLIC RIOT OR BREACH OF
THE PEACE; OR

(IX) CREATE A CLEAR AND PRESENT DANGER TO THE
PEACE AND WELFARE OF THE COUNTY OR STATE.

{C) USE BY PARTISAN POLITICAL ORGANIZATION.
EACH COUNTY BOARD MAY PERMIT A PARTISAN POLITICAL

ORGANIZATION THAT HAS POLLED 10 PERCENT OR MOBRE OF THE
ENTIRE VOTE CAST IN THIS STATE IN THE LAST GENERAL ELECTION



