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66-1.

The Court may direct that the payments of the sums provided
for by the order shall be made to the mother or to such person
as the Court may deem proper, but if the child is or is likely to
become a public charge on a county or city of this State, the Court
may direct such sums to be paid to the welfare official of such
county or city for the support and maintenance of the child.

66J.

(a) The order of Court directing payments for the support and
maintenance of the child or with respect to any other matter are
enforceable in the same manner and to the same extent as other
orders of the equity courts of this State, including, but not limited to,
citation and imprisonment for contempt. THE PERSON FAILING
TO MAKE SUPPORT PAYMENTS AS ORDERED SHALL BE
SERVED WITH AN ORDER DIRECTING HIM TO SHOW CAUSE
ON A SPECIFIED DATE WHY HE SHOULD NOT BE HELD IN
CONTEMPT. SHOULD HE FAIL TO APPEAR IN RESPONSE
TO A NOTICE SERVED UPON HIM OR PROVE UNAVAILABLE
FOR SERVICE, THE COURT SHALL ISSUE ITS WARRANT FOR
THE PERSON’S APPREHENSION AND ARREST IN THE MAN-
NER PROVIDED IN SECTION 66E (C) OF THIS SUBTITLE. IF
THE COURT SHALL FIND THAT THE PERSON CITED HAS
FAILED TO COMPLY WITH THE SUPPORT ORDER WHILE
POSSESSING THE MEANS TO HAVE DONE SO, THE COURT
SHALL FIND THE PERSON GUILTY OF CIVIL CONTEMPT
AND MAY COMMIT HIM TO JAIL OR ANY OTHER INSTITU-
TION OF PENAL CONFINEMENT IN THIS STATE UNTIL HE
SHALL COMPLY WITH THE SUPPPORT ORDER OR OTHER-
WISE PURGE HIMSELF OF HIS CONTEMPT.

(b) The Court may prescribe by its order that the father and
mother of said child, or either of them give bond in such form and
in such penalty, as the Court may direct, with or without securities,
conditioned upon the performance of all provisions of the order
and any subsequent modifications thereof, that the father and/or
the mother of said child shall not leave the State of Maryland without
permission of the Court or change address within the State without
giving proper notice to a probation officer or other person designated
by the Court.

(¢) If the father dies after the passage of an order declaring
him to be the father of said child and/or requiring him to make
. payments for the support and maintenance of the child, the Court,
upon the suggestion of the death of the father, may summon the
personal representative and heirs of the father, the sureties upon
his bond, if any, and the mother or other person having charge of
satd child. Upon proof being offered to the Court of the amount of
the estate of the decedent, the Court may direct and order such
sum or sums to be paid to the mother or to such person or welfare
official as the Court deems proper for the support and mainte-
nance of the child out of the decedent’s estate. In no case, however,
may the Court order the payment of a sum in excess of one-half
the amount that each of the decedent’s legitimate children, if any,
would receive, or more than one-half the amount the descendants,
if any, of a deceased legitimate child would receive as a class, if the



